Zaterdag 11 t.e.m. maandag 13 april 2020
Paasmenu
Menu's
Tartaartje van zalm met kwartelei en dille
*
Mousse van ganzenlever met compote van vijgen en notenbrood
*
Pompoensoepje met gember en gebakken St.-Jakobsnootjes
*
Tournedos van kalfshaas met coulis van erwtjes en lentepeultjes
*
Paasverrassing
Prijs : € 49 - driegangenmenu huisaperitief inbegrepen
€ 59 - viergangenmenu huisaperitief inbegrepen
reserveer nu voor 11 april: http://paasmenu-11-04.casinoblankenberge.resengo.com
reserveer nu voor 12 april: http://paasmenu-12-04.casinoblankenberge.resengo.com
reserveer nu voor 13 april: http://paasmenu-13-04.casinoblankenberge.resengo.com
*
Mousse van ganzenlever met compote van vijgen en notenbrood
*
Pompoensoepje met gember en gebakken St.-Jakobsnootjes
*
Tournedos van kalfshaas met coulis van erwtjes en lentepeultjes
*
Paasverrassing
Prijs : € 49 - driegangenmenu huisaperitief inbegrepen
€ 59 - viergangenmenu huisaperitief inbegrepen
reserveer nu voor 11 april: http://paasmenu-11-04.casinoblankenberge.resengo.com
reserveer nu voor 12 april: http://paasmenu-12-04.casinoblankenberge.resengo.com
reserveer nu voor 13 april: http://paasmenu-13-04.casinoblankenberge.resengo.com